返回列表 发帖 回复
这人真无聊!!!!
jiaming1985 (jay)

版主

你系边个区噶?
我系天河噶!!!嘻嘻!!好啊?你读边间U噶??

SUMMER番悟番GZ??

[下蛋公鸡   公鸡中的战斗机    OH YEAH~~]
嘻嘻!!SALFORD噶!!我26号闪人.....
第2年啊.Business and Management 啊!!!

你呢? 有无MSN?
欢迎MM!!!

你读边间U噶??
再次欢迎...
原帖由 jiaming1985 于 2007-5-12 21:16 发表
咳就系没曼大
悟使失望...好快就有噶拉!!!
我来拉.....欢迎自己!!!
原帖由 BOBO 于 2007-5-13 13:10 发表

大人讲也,细路吾好插嘴
你呢位大叔吓细路....

告你虐待儿童....
原帖由 jiaming1985 于 2007-5-13 13:30 发表
E位啊叔好恶啊

几时会多D广州人来啊?!?!
HOHOHO!!!!MM过来水塘水拉!!!!
LS又一个色魔!!!!!
哈哈哈哈.............................意见统一了!!!!!!!!!!!!
嘻嘻!!!梗系要拉!!
发生什么事拉?????????/
悟知啊!!!!jiaming版主,我地派你做代表去访问下巨!!!HOHO!!!
太后: 你系广东边度噶??
原帖由 jiaming1985 于 2007-5-21 21:03 发表
甘系咩啊太后,边个区啊。一个叫水果皇后,一个叫太后,甘我米叫黄帝
你就想...九龙皇帝就有你份...HOHOHOHO!!!!
原帖由 sammy 于 2007-5-24 00:27 发表
me lor`~~~
ME乜也啊?!?你又系GZ既??
原帖由 jiaming1985 于 2007-5-24 11:36 发表

九龙皇帝都好过宫女,甘你米九龙水果皇后
梗系悟系拉!!!

九龙皇帝只可以卑你用噶!!!呢D甘高级既名我用悟起啊!!

悟同你争!!!HOHO!!!
原帖由 jiaming1985 于 2007-5-24 22:24 发表

甘我明啦,你米系果欄皇后咯
恩...果欄皇后个名虽然悟好听...

但我悟介意噶!!HOHO!甘你就系九龙皇帝拉!!!哈哈哈哈!!

你几时反GZ啊??!!?
原帖由 _chlo2 于 2007-5-24 22:43 发表
恏野啊。。我地廣州噶永遠係最好噶。。。
係咪又多佐個廣州人入黎啊?
系啊!!!SAMMY系GZ噶!!!!
原帖由 太后 于 2007-5-26 00:07 发表
都话系太后咯,人地都讲晒啦,米女,水后系唔系呀?点解仲问呢?
我系广州来噶!!HOHO!!!

HOHO!~~番来同大家打个招呼先!~~~
原帖由 jiaming1985 于 2007-8-24 14:40 发表
hahahaha, im back to uk la
我都BACK左好耐拉!!!好挂住GZ啊!!!