返回列表 发帖 回复
原帖由 jiaming1985 于 2007-8-24 14:40 发表
hahahaha, im back to uk la
我都BACK左好耐拉!!!好挂住GZ啊!!!
[下蛋公鸡   公鸡中的战斗机    OH YEAH~~]
系啊...系GZ既日子真系好爽噶...

有好也吃,有好也玩...又可以SHOPPING...

几位甘好倾水到13页

我系广州天河,前几日先导LIVERPOOL

你地得闲可以来我度玩

我MSN系 ZSU2003@hotmail.com
QQ系244712302    好高兴认识你地
几时 通知我啦!!!!
that is good idea, well is speak cantonese
原帖由 jiaming1985 于 2007-9-24 16:33 发表
女人,日日挂住shopping
SHOPPING系女人的兴趣.....哈哈哈....
原帖由 dma32 于 2007-10-2 23:47 发表
几位甘好倾水到13页

我系广州天河,前几日先导LIVERPOOL

你地得闲可以来我度玩

我MSN系 ZSU2003@hotmail.com
QQ系244712302    好高兴认识你地
HIHIHI!!!欢迎欢迎....

我都GZ天河噶...哈哈哈...
i am sky river 2

報道!

廣州人! hihihihihi!

水果,BOBO等等有無群可以加加加,去曼城搵妳地

我响LIVERPOOL,暂时没GZ GUYS HERE
原帖由 dma32 于 2007-10-30 02:41 发表

水果,BOBO等等有無群可以加加加,去曼城搵妳地

我响LIVERPOOL,暂时没GZ GUYS HERE
无群喔
可以加我MSN啊,

写够字数要发表
我起东莞架 衣家读紧mmu
MMU?你系边个校区啊?
+咗,+咗,+咗,+咗,
好嘢wow,有返个群了,我宜家加左,w8紧管理员通过~~

是中国人都进来,同时欢迎海外华人华侨!

让曼城每个中国学生都知道 cnmanchester  !!!!!!!毛主席教导我们的话,大家忘记了吗-----“人多力量大!”
八卦下,大家以前系广州读边间架?话5定有旧校友~~
原帖由 sally 于 2008-3-1 16:37 发表
八卦下,大家以前系广州读边间架?话5定有旧校友~~
你指边样先!?(小,中,高,大)
你呢
支持下GZ.....好耐无来拉!!!
我都离顶下先,,,N年无离囖
You want some , come get some

得閒一齊飲茶呀﹗﹗﹗
話晒講廣東話呀嘛‵‵
無代溝
Just hay hi........

:luguo
请大家入我个群拉。34665876
呢个系伦顿专区,好多广东人嘎·
You want some , come get some
广州架我~~
新生吖..
9月到..
哈哈~
广州噶....
说出来的都是理想,藏在心中的却是事实

Hey!

有無人想租房呀? 我都是廣州的所以都想租番脾自己人. 五是有心系度登廣告, 版主米鬧我呀!

http://cnmanchester.com/thread-6194-1-1.html

回复 213# 等级:工程师 的帖子

你噶屋系边咖?
My house is located at Ashton old road.  Please go to the above link and you see all info.  

thanks.
xx
:pa :pa :pa :pa :pa :pa