返回列表 发帖 回复
总的来说,他们在水贴
搞错晒,水后唔系BOBO,系水果皇后。
原帖由 太后 于 2007-5-26 00:07 发表
都话系太后咯,人地都讲晒啦,米女,水后系唔系呀?点解仲问呢?
我系广州来噶!!HOHO!!!

[下蛋公鸡   公鸡中的战斗机    OH YEAH~~]
原帖由 _chlo2 于 2007-5-25 20:29 发表

有冇聯絡方式噶?
me..........?
樓上。。係阿。。
原帖由 BOBO 于 2007-5-25 20:54 发表
请拨114查问
犀利阿。。114妳甘都霖到??
樓上。。你具體想要d咩吖。。?
原帖由 _chlo2 于 2007-5-29 19:15 发表

犀利阿。。114妳甘都霖到??
比你发现左我甘犀利添
哎.......最近很少看到LSD嘛...
没有拉,我每天都有回来看看的
是么??那就多发点贴...不要整天潜水嘛...
呵呵....JIAMING回去么?
原帖由 jiaming1985 于 2007-6-3 14:06 发表
有没搞错啊,一个两个甘快翻晒广州咔
你几时走啊???
原帖由 jiaming1985 于 2007-6-3 14:06 发表
有没搞错啊,一个两个甘快翻晒广州咔
你几时走啊???
JIAMING消失了...
hey!  我都是广州来的.  我有靚房出租, 有无人有兴趣呀?  大家同声同气, 住都住得开心D拉.

呵呵...哈哈....在这里都打广告..我真的是服了你了....晕......
都是想益下自己人姐, 使五使甘呀!
好...那你们自己处理吧...我不管了..我闪..嘿嘿...
靚房係邊嘎?我都穩緊屋屋阿
我冇翻廣州阿。。衿個暑假要係度過
古吾到做生意做到呢到,佩服佩服
哎..........这个版..没有版主......好可怜的..
原帖由 _chlo2 于 2007-6-8 16:44 发表
靚房係邊嘎?我都穩緊屋屋阿
我冇翻廣州阿。。衿個暑假要係度過
我间屋是全新罕有超豪3层 Town House 位于 Westbury Garden (off Ashton old road).  邻近Bus站, 班次频密, 到市中心只需10-15分钟车程.  家私全新, 房间光猛, 舒适, 内置特大入墙衣柜, 独立洗手间, 无线8M宽频上网.   租金每月400磅包Bills. 希望寻找整洁, 随和者一齐合住.  我间屋从来没在任何地方登过广告或租过出去, 现在是第一次.  因为我真是五想甘随便租出去.  可能大家觉得我在这里买广告, 不过我都是想揾D岩CHANNEL 的人一齐合住.  大家都是广州的就最好拉.  讲真,系曼城的广州人真的好少.  ANYWAY, 有意者请Call 07810016182.    如果想看相片的就留下EMAIL拉!

Thanks!

恩...广告业务终于推广开了...
  有怨鬼缠身呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
有D人话五理又理,都五知想点...................

晕.....理你是对你的支持..不理你也是对你的支持..

你想啊...不理你的话..显的我做人不热情啊...如果理你的话呢..
从个人角度上看..我似乎对这个贴没有什么理的必要..
但是从职责角度上看..我应该把你这贴给删掉...

那如果你是我的话..你是理我呢?还是不理你呢???
你中意点就点拉, 反正我又无讲粗口, 做杀人放火, 煽动祖国分裂的事!

由头到尾我都只不过是想同广州人倾下计, 都算符合呢个FORUMS 的用意, 真是五知道点解你要甘激动!  

直觉话我听你应该五是广州人罗, 因为广州人都比较低调, 务实.   

大家都来评下理拉!   
原帖由 bbmaomao 于 2007-6-8 01:58 发表
hey!  我都是广州来的.  我有靚房出租, 有无人有兴趣呀?  大家同声同气, 住都住得开心D拉.

发d相上来体体我都要稳屋屋吖。。。
算咯,条捞仔系甘既拉 我email  zsammy163@hotmail.com
Sammy 讲得岩的.  算拉, 我都五是小气的人.   

下面Link是我间屋的资料, 你研究下先拉.  等我今晚得闲再影多D相过你.     

有兴趣就CALL 我 拉.   

http://www.rightmove.co.uk/viewdetails-14954837.rsp/svr/3013;jsessionid=B861BD0601471983DE7E48A5E0F2763B?pa_n=1&tr_t=buy