返回列表 发帖 回复
原帖由 BOBO 于 2007-5-13 12:50 发表
你指在中国还是MAN CITY
在曼城....你是哪的?
原帖由 BOBO 于 2007-5-13 13:02 发表
没有拉,我见你用广州话打字,所以问问
我唔系广州人。。不过系广东银。。。
晕了...晕了.............
原帖由 爬来爬去 于 2007-5-13 13:02 发表

在曼城....你是哪的?
SALFORD..................你呢
原帖由 jiaming1985 于 2007-5-13 13:06 发表
广东边到啊
黄师傅既隔离邻舍。。。。。
我来拉.....欢迎自己!!!
[下蛋公鸡   公鸡中的战斗机    OH YEAH~~]
原帖由 水果皇后 于 2007-5-13 13:08 发表
我来拉.....欢迎自己!!!
大人讲也,细路吾好插嘴
原帖由 BOBO 于 2007-5-13 13:10 发表

大人讲也,细路吾好插嘴
你呢位大叔吓细路....

告你虐待儿童....
虾你咪虾你咯,洗择日啊!?TILL
这个一定要支持楼上的...呵呵..
LSD..不用谢的...
原帖由 jiaming1985 于 2007-5-13 13:30 发表
E位啊叔好恶啊
进来看看,没事走人!

几时会多D广州人来啊?!?!
广州人。顶翻广州贴先!!
齐齐加油..冲牙
HOHOHO!!!!MM过来水塘水拉!!!!
原帖由 _chlo2 于 2007-5-18 00:05 发表
广州人。顶翻广州贴先!!
齐齐加油..冲牙
MM你反来啦!
LS又一个色魔!!!!!
LSDLS就是一个色魔....
哈哈哈哈.............................意见统一了!!!!!!!!!!!!
水塘?系咩黎噶?
你地叫我繙去邊啊?廣州啊?
嘻嘻!!!梗系要拉!!
原帖由 水果皇后 于 2007-5-18 22:49 发表
嘻嘻!!!梗系要拉!!
???????我不懂
什么不懂,我教你,呵呵呵
发生什么事拉?????????/
我都系噶﹐之不過系冒牌...........我閃﹗